Luisteruur

  

In gesprek

Waarom moet mij dit overkomen …
Hoe moet ik nu verder …
Ik heb zoveel verdriet …
Ik voel mij in de steek gelaten door God …
Wat heeft mijn leven nog voor zin …

 

Soms gebeurt er iets waardoor je leven ineens op zijn kop staat. Een ingrijpende gebeurtenis kan diep doorwerken, zo diep soms dat je even niet meer weet hoe het nu verder moet. Er kunnen allerlei momenten zijn waarop zich vragen aandienen als: “waarom overkomt mij dit?” of “hoe kan ik hiermee omgaan?”.
 
Als het leven even niet meer vanzelfsprekend is, is het fijn om vertrouwelijk te praten en je verhaal te delen met iemand die echt naar je luistert.
 
Dat kan met een van onze geestelijk verzorgers. Op een plek die voor u prettig is. De ontmoeting kan in het gezondheidscentrum zijn, maar ook bij u thuis of op een neutrale plaats.

 

Aantal gesprekken

Misschien is een eenmalig gesprek al voldoende voor u om verder te kunnen. Het kan zijn dat u behoefte heeft aan meerdere ontmoetingen. Dat is ook mogelijk. Op woensdag zijn we aanwezig in het gezondheidscentrum, maar we kunnen ook afspreken op een andere dag die u beter schikt. Gebruikelijk is om na de eerste gesprekken samen te bekijken wat er eventueel nog meer nodig is.

 

Vergoeding

Nuttig om te weten: de gesprekken binnen het Luisteruur worden gewoonlijk vergoed.